ANMELDERROS TIL ”DET TABTE PARADIS”

Anmeldere, presse og læserne har taget godt imod Ann Bildes Fanø-, Esbjerg- og Vadehavskrimi ”DET TABTE PARADIS” – og flere ser frem til den næste bog fra forfatterindens hånd.

• ”Fin egnsbeskrivelse og en dejlig selvstændig hovedfigur i freelance-fotografen Salome. Plottet byder på en handlingsmættet rutsjetur”.
Sådan skrev JyllandsPostens anmelder professor Lars Ole Sauerberg i sin anmeldelse af ”DET TABTE PARADIS”. Også andre anmeldere og medier er begejstret for bogen, som bliver betegnet som både ”spændende” og ”velskrevet".

• Anmelderen på ”KRIMICIRKLEN” skriver, at ”det er en spændende opbygget bog med et samfundsrevsende konkret politisk budskab og en overordentlig realistisk beskrivelse” og fortsætter:

• ”Historien virker autentisk og troværdig. Bogen er svær at lægge fra sig – det er den bedste anbefaling, man efter min mening kan give en bog. Romanen er anden del af den anmelderroste spændingsserie om Salome – man kan kun glæde sig til næste bind i serien”.
Ann Bilde glæder sig naturligvis over, at hendes bog – i øvrigt den fjerde bog fra hendes hånd – er blevet flittigt omtalt i aviser, ugeaviser, blade, fagtidsskrifter og i radioen. Hun oplyser, at salget også er tilfredsstillende og kan nikke genkendende til, at JydskeVestkysten kalder bogen ”populær”.

- Bogen er også populær hos læsere i det ganske land, som skriver og mailer til mig. Og sender mig gaver. En sendte mig en mindeplatte for faldne søfolk under de to verdenskrige og skrev, at bogen er ”pokkers godt skrevet. Et døgn uden søvn blev resultatet, så din bog bandt mig”.


Ann Bilde har haft en travl sommer, som udover udgivelse af bogen også har budt på foredrag og tre arrangementer, hvor hun har signeret sin bog og doneret salget til foreningen De Hjemløses Venner – senest i EFBs lounge på Blue Water Arena 29. september til et arrangement, hvor andre skabende kunstnere – bl.a. Finn Hjortskov Jensen, Johnny Madsen og Niels Kongsbak - donerede malerier til en kunstauktion. Ann Bilde har med signering af ”DET TABTE PARADIS” samlet 5.220,- ind til byens hjemløse, som gennem De Hjemløses Venner – som bl.a. tæller sognepræst Ingelise Wenzel og tidligere landsholdsspiller Jens Jørn Bertelsen – vil få hjælp til at skabe sig et hjem – og dermed tryghed.